Mange kender kliché sætningen: ”Det handler ikke om at vinde, det handler om at være med.

Men det gør altså bare et spil en hel del sjovere, hvis der kan vindes en pokal eller anden form for præmie.

Hos Jef.dk findes der et stort, varieret udvalg af pokaleri forskellige størrelser, kvaliteter og prisklasser, så der kan findes både guld-, sølv-, og plastpokaler til enhver begivenhed.

Billige pokaler i flot design og god kvalitet

Ofte kan det afholde en arrangør af et event fra at investere i flotte pokaler til spillets vindere, fordi det fejlagtigt antages, at pokaler er en meget dyr omkostning. Men der findes masser af muligheder for at finde billige pokaler, som stadig er i super flot design og god kvalitet. Er man på udkig efter nogen lidt billigere modeller, så kan Budget Class pokalerne være en oplagt løsning.

Hvad har Herkules, Zeus og Athene med pokaler at gøre?

Under kategorien Business Class hos Jef.dker pokalerne navngivet efter guder i de forskellige mytelogier og hvert design er tilpasset navnet. Herkules guldpokalen og Zeus sølvpokalen kan fx gives til de frygtløse krigere og den lidt mere feminine pokal Athene kan givesi konkurrencer indenfor skønhed.

Pokalen der vandrer fra vinder til vinder

I mange konkurrencer kåres der løbende en ny vinder af en bestemt titel år efter år. Populære titler kunne være årets fighter, årets sælger, månedens bedste kollega eller ugens skakspilvinder.

Her kan en vandrepokal være hos vinderen indtil næste konkurrence afvikles og vindere får løbende graveret deres navne på pokalen. Vandrepokalen er en god, billig løsning i det længere løb, da der er plads til en del vindernavne på en pokal.

Har du de mindste spørgsmål til gravering, valg af pokaltype eller pokalstørrelse, kontakt da info@jef.dk eller pr. tlf.: 70 40 09 72.