Når man taber håret af den eller den anden grund, så taber man håret alle steder. Et af de mere synlige steder er ens øjenbryn, hvilket virkelig kan tære på ens selvtillid. Med den rette øjenbryns makeup kan du få selvtilliden tilbage og holde hovedet højt, når du forlader dit hjem.

En nem løsning

Hos Shop Parykker kan du både finde øjenbryns makeup i form af en slags øjenskygge, der bruges til at fylde brynene ud, en eyebrow pencil til at tegne brynene og tweezers til at rette øjenbrynshår, der er kommet på afveje. Derudover tilbyder vi også utroligt nemme løsninger i form af stick on øjenbryn, som du simpelthen bare klistrer på og får et øjeblikkeligt flot resultat. Du kan også vælge at investere i vores midlertidige øjenbryns tatoveringer, som giver dig flotte bryn i længere tid. Ligegyldigt hvad din hverdag passer til tidsmæssigt og hvad dine ønsker er, så finder du øjenbryns makeup til det lige her hos Shop Parykker.

En verden af udstyr

Hos Shop Parykker forstår hvor vigtigt det er at føle sig som sig selv. Derfor forhandler vi også smukke parykker, turbaner og tørklæder til dig, der lider af hårtab. Med en af disse produkter kan du fortsat udtrykke hvem du er og være selvsikker. Med den rette paryk eller den rette turban og lige præcis den øjenbryns makeup, der passer til dig og dit ansigt, så kan du føle dig som dig selv igen.

Råd og vejledning

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller services, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.