Din store passion er heste. Du har flere af dem og måske en lille rideskole for de lokale børn der drømmer om at få en hest. Ridning er en dyr hobby, så det giver god mening at tilbyde ridning for børn og unge.

Du er også fascineret af de flotte stalde man kan se hos for eksempel den spanske rideskole eller på store godser. Hestene er næsten en del af familien og de skal have det godt.

Staldinventar til heste skal være godt

Men inventaret skal også være flot. Du vil have en stalddør med detaljer og en boks der er så ren at du selv kunne sove der. Bare det at gå ind i hestestalden skal være en eksklusiv oplevelse.

Du kan starte med at kontakte Midtjyden Staldinventar. Her kan du få rådgivning til et flot design og inventar af høj kvalitet.

Bryd standarden

Hvis du virkelig vil tilbyde dine heste lidt luksus, så bryd med bokse i standardstørrelse. De er beregnet til at huse heste på lige præcis den plads de har brug for. Men hvorfor skal hesten nøjes? Lav boksen meget større så både du og hesten har mere plads.

Lad være med at nøjes med en kedelig stalddør. Invester i flotte døre med udskæringer eller kunstneriske detalje. Brug en flot træsort der vil imponere dine gæste.

Gør det nemt for hesten

Hestene har brug for vand – rent vand. De drikker op mod 50 liter vand i døgnet. Derfor skal de have konstant adgang til rent og frisk vand. Et kedeligt trug er ikke godt nok. Det kan tiltrække bakterier, mus og rotter. Invester i automatiske vandkopper. Når hesten vil drikke bliver koppen automatisk fyldt med vand. Den dræner sig selv igen så der aldrig er stillestående vand. Det er god hygiejne.