Ekco.dk har mange års erfaring inden for erhvervsbeklædning og sikkerhedssko.

Herføres alle de kendte mærker og bedst sælgende modeller til yderst konkurrencedygtige priser.

Inden for arbejdsbukser finder du mere end 40 forskellige modeller, herunder bl.a. et stort udvalg af de populære arbejdsbukser fra Mascot samt et stort udvalg indenfor Snickers bukser. Derudover har deSjællands største sortiment indenfor sikkerhedssko. Med over 80 modeller fra mere end 25 forskellige mærker, inden for størrelserne 34 til 51, så er der rig mulighed for at finde lige det, der er brug for inden for alle brancher.

Feminine sikkerhedssko

Hvis du søger nogen lækre, feminine damepump eller ballerina sikkerhedssko med tåkappe og sømværn, så anbefales det at tage et nærmere kig på Lavoro Grace eller Lavoro Eva. De er meget lette, komfortable og slidstærke. Et smukt design som passer perfekt til fx en flot spadseredragt.

Sommervenlige sikkerhedssandaler

Hvis du søger noget fodtøj,der er rart at have på i den varme sommer både til udendørs eller indendørs arbejdsdage, så har Ekco også et meget bredt sortiment inden for sikkerhedssandaler. Sikkerhedssandalerne er fantastiske at have på og de fås med mange forskellige certificeringer, som opfylder de gældende sikkerhedskrav.

Arbejdstøjetog sikkerhedsskoene kan nemt bestilles online. Har du de mindste spørgsmål eller brug for hjælp og vejledning til at finde en løsning,som passer lige præcis til Jeres behov og ønskerså kontakt via mail: Ekco@ekco.dk eller pr. tlf.: 46 75 76 22.

Skulle du kommer forbi Roskilde, er det også muligt at kigge forbi deres Showroom, hvor man har mulighed for at komme ind og prøve. Nogle gange er det bare rart at se på nogen nye muligheder og lige prøve, hvordan det sidder. Med tøj og sko som skal bæres mange timer i døgnet, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvad man vælger.