Store og hvide kalkpletter. Løberust bag rørene. Kalk i toilettet. Det er ting, der kan drive selv den bedste til vandvid. Når man først har fået den slags irriterende pletter, kan de være helt umulige at slippe af med igen. Men det professionelle kalk- og rustfjerningsmiddel Kalcinol er et stærkt grundrengøringsmiddel, der er baseret på en helt unik sammensætning af syrer. Heriblandt fosforsyre, hvilket gør den helt mageløs, når det kommer til at opløse de standhaftige og stædige kalkaflejringer og løberust.

Hvor kan det bruges?

Det kan bruges både til at fjerne kalk, olie, fedt, snavs og løberust og er særligt målrettet industri- og servicevirksomheder. Hvis du køber Kalcinol i en fortykket form, er det lettere at bruge den på lodrette flader. Eksempelvis på toiletklinker. Desuden virker det formidabelt, når det kommer til kalkaflejringer i toiletkummen.

Men fordi det er skrappe syrere, der er i rengøringsmidlet, er det meget vigtigt, at du iklæder dig handsker, så du beskytter din hud. Ligeledes bør du beskytte dine øjne med et par sikkerhedsbriller og eventuelt også en ansigtsskærm.

Fordele med Kalcinol

  • Rengør og afkalker på samme tid
  • Effektiv til rengøring på større overflader
  • Professionelt produkt til industri- og servicevirksomhed
  • Kraftig afkalker
  • Kan også fjerne korrosioner på aluminium

Hvordan bruges det?

Hvis det drejer sig om tykke kalklag, rust og korrosion på aluminium, bør du ikke fortynde det inden. Ved lettere kalklag bør du fortynde det med 5-10%. Ved den daglige rengøring skal det fortyndes med cirka 2%.

Det kan påføres med enten børste, klud eller svamp. Her reagerer det inden for et tidsrum på 1-10 minutter. Det kan være nødvendigt at vaske det af igen af flere omgange, så du er sikker på, du har fået det hele med.

Du skal huske at vande fugerne grundigt inden afsyring.