Særligt de seneste år er der kommet fokus på, hvordan menneskets sundhed og kost hænger sammen med vores mentale velvære. Der kommer ligeledes hele tiden ny viden på området. Derfor kan det være svært for den almindelige dansker at finde hoved og hale i det hele. Men helsen og madvanerne er noget, der har en indvirkning på os allesammen. Hvis du er én af de mange, der har en særlig interesse i, hvad kosten har af betydning for vores sundhed, og du brænder efter at formilde, motivere og vejlede andre til et sundere liv, kan det være, at en kostvejleder uddannelse er noget for dig.

Kan alle blive kostvejleder?

Uanset, om du har en baggrund inden for et sundhedsfagligt fag, er personlig træner eller bare har en specifik interesse i kost og livsstil, kan du tage en uddannelse som kostvejleder.

Oftest er det en privat uddannelse, som du derfor selv skal financierer. Men det betaler sig. Al den viden og erfaring, kan du bruge resten af livet. Både til at gøre andres og dit eget liv sundere.

Selve uddannelsen kan du tage mange forskellige steder. Det kan desuden både foregår som klasseundervisning, eller som fjernstudie.

Særligt kan man fremhæve Træner akademiet, der tilbyder en Kost- og livsstilscoach-uddannelse, der er det samme som en kostvejleder. Du vil blandt andet modtage undervisning i, hvordan din krops velbefindende hænger sammen med nervesystemet, livsstil, hormonbalance, sociale faktorer og meget meget mere.

Ligeledes vil du lære, hvorfor du sommetider kan gå i stå med dine klienter. Derved kan du forbedre og optimere jeres samarbejde. Selve undervisningsforløbet strækker sig over 60 lektioner og kan tages i både Aarhus og København. Når du er færdig vil du være meget bedre klædt på til at skabe et mere dynamisk forløb i samarbejde med din klient, hvor der er taget højde for deres livs mange aspekter.