Hvad er klassisk stil? Ofte forbindes det med skjorter, men en skjorte er ikke bare en skjorte. En skjorte kan være mange ting. Der findes helt enkle skjorter med et klassisk snit og en neutral farve som hvid, sort eller marineblå. Disse skjorter forbindes ofte med professionalisme og kontorarbejde, og det er da også tit, at skjorter af den type er en del af virksomhedernes dresscode – men en skjorte er ikke altid kun noget, der skal gemmes under en jakke.
En skjorte kan også være farverig og spraglende. Den kan være løs og luftig og sommeragtig, og derved give et mere afslappet look, end den figursyede, hvide skjorte. 
Der findes skjorter til enhver stil og smag. Hos minus.dk forhandles mange forskellige skjorter til kvinder, og man kan kombinere en skjorte med et hvilket som helst andet stykke tøj. En løs, sommeragtig skjorte passer perfekt sammen med en maxi-nederdel eller et par korte cowboyshorts. 
En klassisk, figursyet skjorte kan bæres under en sweater, hvilket skaber et nydeligt, klassisk look, som leder tankerne hen på Oxford og Harvard. 
Nu har vi hørt en del om skjorters mulighed i et outfit, men hvor finder man så den perfekte skjorte? Naturligvis hos minus.dk!
Minus har specialiseret sig i skjorter til kvinder. Minus er nemlig udviklet af kvinder som ved, hvad en moderne kvinde har brug for i et outfit.
Hos Minus er det vigtigt, at man som travl karrierekvinde ikke skal have den ekstra bekymring, at ens outfit ikke sidder lige i skabet. Derfor har Minus udviklet stilfulde skjorter med perfekt pasform. Skjorterne er professionelle og praktiske på én og samme tid. Dette er en af de vigtigste ting for Minus, da man som moderne kvinde ofte skal kunne jonglere mellem arbejde og familie. Med en skjorte fra Minus behøver du ikke tænke på at skulle skifte outfit, blot fordi du skal fra kontoret til børnehaven for at hente dit barn.
For kvinderne bag Minus er det enormt vigtigt, at pasformen på skjorterne er i orden. En pæn skjorte skal ikke være bevægelseshæmmende, den skal derimod passe helt perfekt, så man ikke bliver generet af den i løbet af en lang dag. 
Netop af den grund er alle skjorterne grundigt tjekket i gennem, så man som kunde kan være sikker på, at der ikke er for korte ærmer eller for høj talje. 
Med en skjorte fra Minus gør du hverdagen både nemmere og mere stilfuld for dig selv.