Mange mennesker elsker sport. Nogle elsker at se det, andre elsker at dyrke det, og nogle elsker begge dele. Sport bringer os sammen på tværs af grænser. De Olympiske Lege, Verdensmesterskaberne og Europamesterskaberne er alle eksempler på store sportsbegivenheder, der for en kort stund får hele verden til at følge med og nedsætte fokus på krig og had. 
Sport skaber fred, glæde og sundhed – også selvom man ikke dyrker det på højt plan, men hellere vil have det som en hobby, man synes er sjov. 
Skader kan dog desværre opstå uanset niveauet, og det er her, at sportstape kommer ind i billedet. Sportstape er en støttende tape, der klistres direkte på huden omkring det område, der er skadet. Det er oftest led eller skinneben. Sportstape er inspireret af kinesiotape, som første gang blev set på japanske atleter til De Olympiske Lege i 1988. Herefter har både kinesiotape og sportstape vundet stor anerkendelse over hele verden.

Hos henza.dk kan du købe sportstape til støtte og behandling af mange forskellige sportsskader. Du kan eksempelvis købe allerede udskåret sportstape til knæ, som du blot skal klistre på huden. Dette er nemt til brug derhjemme, da det kan være vanskeligt selv at skære tapen ud korrekt, så den giver den rette støtte.

Sportstape give lindring til overbelastede led og sener, så du hurtigere kan komme i gang med træningen igen. Selvom du stadig skal være forsigtig med dit led, giver det en støtte, der gør, at du ikke behøver at holde helt inde med træningen. 
Mange mennesker foretrækker sportstape over støttebind, da det giver en mere direkte støtte uden at tage alt arbejdet fra ledets egne muskler, der gerne skulle genoptrænes. Derudover fyldet sportstape ikke noget på kroppen, og man risikerer derfor ikke, at det er i vejen for præstationer, som et støttebind kan være.