Smedejern er en særlig jerntype. Det er en jerntype, der har et kulstofindhold på under 0,3%, men samtidig har det et højt slaggeindhold. I mange henseender betragtes slagger som et affaldsprodukt fra forbrænding eller smeltning af ting. Slagger er eksempelvis at finde i våben, når der er blevet affyret skud, og krudtet er brændt af. Ved den rigtige håndtering kan mange typer af slagger genbruges til forskellige formål, blandt andet i smedejern. Ved at bruge smedejern støtter man altså genbrug og princippet “vugge til vugge”, som er skånsomt for miljøet.

Udover at være særligt skånsomt for miljøet i forhold til andre typer af jern, så er smedejern også enormt holdbart. Smedejern kan tåle at stå udenfor i vind og vejr – selv i Danmark, hvor vejret er så skiftende og kan være enormt belastende. Smedejern bliver ikke slidt, og det kan derfor i længden også betale sig økonomisk at vælge et smedejernshegn.

Et smedejernshegn har også en særlig stil over sig. Det har et meget klassisk udseende og udstrålet samtidig velhavenhed og tradition. Man må derfor huske på, at man udseender signaler med det hegn, man vælger. Hos MJC maskinfabrik har vi et stort udvalg af forskellige stile indenfor smedejernshegn, så du kan finde et hegn, der passer til den stil, du ønsker at udtrykke.

Der er rigtig mange gode grunde til, at man skal vælge at købe sit smedejernshegn hos MJC maskinfabrik. Som allerede nævnt, så har MJC maskinfabrik mange forskellige stile indenfor smedejernshegn, så der er helt sikkert et hegn, der passer til netop dine ønsker og behov. Hos MJC maskinfabrik laver vi også både hegn, stakit og gitter i smedejern. Som kunde er du altid velkommen til at kontakte os og få et tilbud på netop dit ønske.

MJC maskinfabrik har mange års erfaring med arbejde i smedejern. Vi producerer ikke blot hegn, men også altaner, trapper, skilte og meget mere. Det betyder, at vi har en allround-erfaring som kommer dig til gode som kunde. Vi er i stand til at kombinere vores evner indenfor de forskellige områder, og vi er vant til at tænke i kreative løsninger. Derfor kan vi garantere, at vi kan komme op med et forslag og et tilbud, der matcher dine ønsker helt og aldeles.

Vi ser meget frem til at arbejde sammen med dig, så du kan få et endnu dejligere hjem, end du allerede har. Kontakt os i dag for et gratis tilbud.