Udluftning er vigtigt – det ved de fleste, der har prøvet at sidde i et klasseværelse med 30 elever i en hel dag. Frisk luft sænker temperaturen og sørger også for ny ilt til hjernen, hvilket har en dokumenteret opkvikkende effekt. Derfor er ventilation i alle arbejdsmiljøer vigtigt.Industriventilation er ingen undtagelse!

I de mange forskellige industrier er der selvsagt forskellige arbejdsvilkår, og derfor også forskellige behov for ventilation. Men fælles er at der altid bør være gode ventilationssystemer installeret, som kan tilpasses behovet for udluftning. Forskellige udlederrøg, dampe og lugt, og for at bibeholde et sikkert arbejdsmiljø, skal udluftningen til alle tider fungere.

Har du en produktionsvirksomhed eller en industriel virksomhed, der trænger til et nyt ventilationssystem? Så findes der helt sikkert en løsning, som passer til dig. Takket være avanceret teknologi og forskellige typer filteranlæg og ventilatorer er det muligt at skræddersy et ventilationsanlæg, som vil passe perfekt til din virksomhed.

Med den rette ventilation vil din virksomhed kunne køre upåklageligt, og du vil undgå irriterende og dyre produktionsstop på grund af dårlig luftkvalitet. Dette er en fordel både for dig og dine medarbejdere, som vil sætte pris på et sundt og moderne arbejdsmiljø.

Der findes et perfekt ventilationsanlæg til enhver virksomhed

Når du skal investere i ventilation, er det vigtigt først at gøre dig klart, hvad dine behov er. Det handler i høj grad om hvilke processer og arbejdsopgaver, der foregår i den aktuelle bygning. Forskellige processer og maskiner skaber nemlig forskellige udfordringer. På samme måde skal du tage højde for, i hvor høj grad et område er bemandet eller ej.

Det vigtigste når vi snakker ventilation er nemlig dine medarbejderes sundhed. Der er forskellige krav til luftkvalitet, som du bør sætte dig grundigt ind i – det er nemlig dit ansvar, at arbejdsvilkårene lever op til de danske standarder. En dejlig bonus ved den rette luftkvalitet er, at den også ofte forbedrer maskiner og udstyrs levetid. Høj luftfugtighed er for eksempel ubehageligt for medarbejderne, samtidig med at det øger risikoen for rust!

Moderne ventilationssystemer er meget raffinerede, og du har mulighed for at få indbygget diverse censorer og alarmer, som registrer hvis der er for højt tryk, for lav temperatur eller højluftfugtighed i et rum. Kontakt din forhandler for at høre mere om dine muligheder for at forbedre luftkvaliteten!