Hvad enten du bruger biobrændsel som din primære opvarmningskilde, eller blot supplerer i vintermånederne med en hyggelig brændeovn, så kan du finde biobrændsels i de rette mængder hos Jyskbiobrandsel.dk. Her forhandles træpiller, træbriketter, fyringsolie samt strøelse og hestespåner.

Træpiller er en effektiv og miljøvenlig form for brændsel. De består af savsmuld og træspåner, som er presset hårdt sammen i små piller. Hos Jyskbiobrandsel.dk forhandles træpiller med en høj brændværdi, hvilket vil sige at de brænder længe og effektivt, så du skal fylde på forholdsvist sjældent.

Træbriketter er et større produkt, som ligeledes består af sammenpresset træ. Størrelsen betyder at briketterne er nemmere at håndtere end træpiller, og de egner sig derfor til brændeovne og lejlighedsvis optænding. Briketterne har et lavt fugtindhold, hvorfor de brænder særdeles effektivt.

Jyskbiobrandsel.dk forhandler også fyringsolie i flere varianter. Fyringsolie er et nemt og pålideligt brændsel, og derfor er det velegnet til opvarmning af større bygninger eller helårsopvarmning af huse. Olien er miljøvenlig, og det lave indhold af svovl betyder at olien både kan benyttes til indendørs og udendørs fyringstanke.

Få effektive bioprodukter til strøelse eller brændsel med hurtig levering

På hjemmesiden forhandles også bioprodukter til strøelse hos husdyr. Træspåner og træpiller er særdeles velegnede til strøelse, da de har en god sugeevne og desuden bidrager med en dejlig frisk duft. Så hvis du holder hest eller gris, bør du overveje denne organiske og effektive strøelse!

Hvad enten du har brug for strøelse eller brændsel, tilbyder Jyskbiobrandsel.dk hurtig og effektiv levering. Alle varer sendes indenfor 48 timer efter bestilling, og leveres til hoveddøren indenfor tre hverdage. De leverer gratis i hele landet, og er altså et fleksibelt valg for såvel private og virksomheder. Bliv klar til efteråret – bestil allerede i dag!