Er du i gang med at bygge dit helt eget drømmehus? Måske du har et større renoveringsprojekt kørende? Og står du i den forbindelse og mangler det helt rigtige tag? Så kan du med fordel kigge på ståltagplader hos Profiltech.dk. Deres ståltage af høj kvalitet har nemlig adskillige fordele:

  • De bliver produceret med 275 gram zink pr. m2, som gør dem ekstra modstandsdygtige overfor regn, blæst og sollys.
  • De bliver belagt med 30my top coating, som desuden er RC4-klassificeret.
  • De er nemme at montere. Dette er specielt en fordel, hvis du selv overvejer at montere (hertil har de et væld af monteringsvejledninger).
  • Deres farve og belægning har 10 års garanti.
  • Du kan bestille lige netop den farver, du ønsker ud af i alt 21 farver (lakken er her selvfølgelig en del af prisen, hvis du køber nogle af deres restpartier med skønhedsfejl).
  • Du har op til 40 års garanti på selve pladerne.

Herudover har de hos Profiltech intet mindre end 30 års erfaring indenfor branchen og arbejder derudover tæt sammen med den svenske leverandør Byggprofiler, som har hele 50 års erfaring med produktion af stålprofilplader. Den høje kvalitet hos Byggprofiler er med til at sikre, at Profiltech yder helt op til 40 års produktgaranti.

Hos Profiltech, som har lokation i Hadsund, har de altid ca. 20.000 m2 standardlængde af stålplader på lager, som du til enhver tid kan komme og afhente. Ønsker du dog først at ringe og høre nærmere om dit valg af stålplade, kan du kontakte teamet hos Profiltech alle 365 om året på deres telefonnummer 98 57 57 00 eller via chatten på deres hjemmeside. På den anden side af røret og chatten sidder erhvervsfolk med over 30 års erfaring. Med andre ord er det bare om at tage kontakt til dem for den bedste rådgivning på området.