Hvis du ejer et modetøjsfirma eller er den bookingansvarlige i virksomheden, så ved du med sikkerhed også, hvor uhyre vigtigt det er at have præsentable og indbydende billeder af jeres produkter. Billeder, der både sælger varen og understøtter jeres implicitte stilretning i firmaet. Når man skal skyde en ny fotoserie i forbindelse med lanceringen af en ny kollektion, er det virkelig alfaomega, at alle parterne spiller sammen. Både modellen eller modellerne, lysmanden, make-upartisten, hårstylisten og fotografen. Men særligt afhænger billedernes resultat af fotografens evne til at lytte til dine særlige ønsker. Og ligeledes skal vedkommende have forståelse for, hvilke kreative tanker du forsøger at viderebringe i billederne. Og det er her Sanne Berg Photography kommer ind i billedet.

De professionelle fotografer har mange års erfaring i en bred vifte af opgaver. Det kan både være modefotografering eller produktfotografering. De er fem fotografer tilknyttet firmaet, hvilket giver rig mulighed for at finde den fotograf, der bedst forstår dig og dine behov.

sanneberg.dk kan du desuden se deres uhyre smukke og stilrene portrætbilleder. Så hvis du trænger til at få taget nogle portrætfotos eller har behov for at få opdateret de gamle, kan det være et oplagt valg. Så vil din jobansøgning eller LinkedIn fremstå langt mere seriøs og professionel.

Hvem er Sanne Berg Photography?

Firmaet blev stiftet af ejeren Sanne Berg tilbage i 2004. To år senere kunne hun så åbne op for sit allerførste studie i hjertet af Aarhus. Sidenhen er firmaet vokset og har nu yderligere både fire fotografer og fire photoshoppere ansat. Det har også resulteret i, at de har måtte udvide og flyttede derfor i 2018 til en større lokation lidt uden for Aarhus centrum.

Hvis du har spørgsmål kan du meget nemt kontakte fotograferne på mail: mail@sanneberg.dk eller på tlf.: 40441926.