Vi lever i en travl verden, hvor alt skal gå stærkt, og hvor vi helst skal udnytte tiden optimalt. Samtidig lever vi også i en verden, hvor vi hele tiden får at vide, hvor vigtigt det er at leve sundt med en varieret kost og masser motion. Men hvis man både jonglerer med et fuldtidsjob, børn, hund og hus, er det ikke altid den sunde madpakke med lækker frisk frugt, der bliver prioriteret højst.

I kan derfor imødekomme jeres medarbejdere med firmafrugt til virksomheder i hele København og omegn. Firma-frugt.dk leverer frisk og sæsontilpasset frugt. Her finder I frugtkasser eller –kurve, som er fyldt med frugt til jeres medarbejdere – tilpasset i antal, og så varierer sorterne af frugt mindst to gange om ugen, så jeres medarbejdere løbende får nye, sunde smagsoplevelser.

Forskellige ordninger

På firma-frugt.dk finder I blandt andet følgende frugtkasser og –kurve:

  • Basiskurven: den simpleste og mest økonomiske løsning
  • Den økologiske frugtordning: økologisk frugt i enten kasser og kurve
  • De praktiske frugtkasser: kommer i forskellige styk-tilpassede størrelser
  • De præsentable frugtkurve: frisk, lækker frugt toppet med stenfri druer


Herudover er det også muligt at bestille udskåret frugt, der egner sig perfekt til møder, konferencer eller arrangementer. Og skal der kræses lidt ekstra for medarbejderne, er det også muligt at tilkøbe en nøddekurv, som består af forskellige poser økologiske nødder eller tørret frugt.

Gør det nemmere for jer selv og jeres medarbejdere at leve sundere – klik ind på firma-frugt.dk og læs mere om de forskellige muligheder for netop jeres firma.