Har du også plakater, malerier eller sågar billeder liggende, som du gerne vil have indrammet, men det er ikke blevet gjort, fordi du ikke kunne finde en ramme, der passede godt dertil? Så bør du kigge med her, for hos Malericentralen kan du finde rammer efter mål, hvilket betyder, at du kan få den helt rigtige ramme, der ovenikøbet passer perfekt til dit billede. Med en flot og perfekt tilpasset ramme, vil dit billede fremstå i et helt nyt lys. En flot indramning af et billede eller maleri vil gøre, at det er nemmere at integrere dem i indretningen af et lokale.

Med en ramme efter specialmål vil du også kunne indramme de tegninger eller malerier, som du eller måske dine børn har lavet, på en professionelt udseende måde – også selvom de er i ukurante størrelser.

Stort udvalg og stor erfaring

Hos Malericentralen har de et stort udvalg af forskellige rammer i forskellige størrelser, og du kan selvfølgelig også få lavet rammer efter specialmål, så dine billeder kan blive præsenteret på den bedst mulige måde. De har mange års erfaring, så du er altid garanteret professionel vejledning. Udover at de laver rammer på specialmål, så kan du også få hjælp til selve indramningen, hvis det er noget mere specielt, som eksempelvis broderier eller autografer på trøjer.

Indramning i mange afskygninger

Uanset om det er til plakater, fotos, malerier, tegninger, spejle eller noget helt sjette – de laver alle type rammer på specialmål. Det er muligt, at få lavet både alurammer, trærammer med passepartout, svæverammer og mange andre løsninger. Du kan blive inspireret på hjemmesiden, eller kontakte dem via telefon eller mail og få lavet de perfekter rammer til dine billeder.