Med Studio Light’s Lower Case Letters and Numbers stempel kan du skabe fantastiske kreationer enten til eget brug eller som gave. Stemplet er med små bogstaver som fra en gammeldags skrivemaskine samt med tegn og tal. Du kan derfor med stemplet skabe en nostalgisk og hyggelig stemning i det projekt, du skal bruge den til. Stemplet er et akryl stempel, så du skal anvende en stamping buddy eller en akrylblok, for at opnå et fint og jævnt resultat.

Kun fantasien sætter grænser

Der er 42 dele i sættet, som du kan sammensætte på kryds og tværs til at give det budskab, du ønsker. Bogstaverne er oplagte at bruge til kort, men også til din scrapbook eller til små æsker eller malerier. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke smukke kreationer, du kan lave med et stempelsæt fra Studio Light.

Alt hvad hjertet begærer indenfor hobbyverdenen

Hos BB Hobby finder du alt det, du har brug for, for at komme i gang med dit stempelprojekt. Alt fra stempelsværte, til tuscher, til karton og lim. Du finder det i vores brede sortiment. Vi sælger vores produkter til gode priser, for vi mener, at alle skal kunne være med til at lave fine hobby-kreationer. Et stempelsæt er især en god investering, da det kan bruges igen og igen, år efter år. Du har derfor sikret både jule- og fødselsdagskort i lang tid fremover!

Gå på opdagelse i vores sortiment allerede i dag

Kribler det i fingrene efter at komme i gang med dit projekt? Så kan du allerede nu hjemmefra tage et kig i vores brede sortiment og finde det, du har brug for, for at starte din kreative proces.