”Klæder skaber folk” som man siger. I gamle dage var det helt almindeligt at gå med hat, både for kvinder og mænd. Det hørte med til stilen, at beklædningen blev fuldendt med en flot hat eller hue på hovedet. Dengang gik kvinder og mænd gik ikke udenfor uden at have en hat på. Hovedbeklædning finder i dag i alle former og farver. Hovedbeklædning som kasketter, huer, hatte og tørklæder har hver sin måde at sætte prikken over i’et og gøre påklædningen fuldendt. Der findes også turban tørklæder i et stort udvalg af flotte farver og designs. Disse tørklæder er særligt populære blandt kræftramte kvinder, som for en periode har mistet håret og har brug for mere fylde på hovedet.

Udtryk din personlighed med stil

Turban tørklæder er ikke kun for kræftramte kvinder, der har været gennem et kemoforløb. Tørklæderne er designet i en smuk stil med elegante detaljer og i mange farver, der passer til alt tøj. Har du kort hår og brug for at peppe dig selv op med lidt farver, kan et farverigt turban tørklæde lige være det, der skal til.

Brug hovedet og skab din egen stil

Et tørklæde kan gøres så meget del af resten af beklædningen, fordi det ikke sættes på hovedet som en hat. Kvaliteten er tynd og blød, så tørklædet omslutter hovedet og understreger ansigtsformen på en feminin og enkel måde. Og så behøver du heller ikke tage det af, når du er indenfor. Men i stedet kan du beholde tørklædet på som en del af din personlige stil. Måske kan du huske det billede af Karen Blixen med det turban tørklæde, hun bar med stil. Med en unik hovedbeklædning har du mulighed for at skabe din egen stil og sætte lidt ekstra kulør på hovedet – og ikke mindst tilværelsen.