Vi ved alle hvor vigtigt det er, at rammerne omkring er hyggelige og rare. Du har indrettet dit hjem, somdu gerne vil have det, med hyggelige og smukke ting, og selvfølgelig skal dit køkken være lige såhyggeligt som resten af dit hjem. Det retro look er blevet mere og mere in, og det forstår vi godt. Detskaber en dejlig og hyggelig atmosfære, og gøre det rart at være i køkkenet.

Vær med på moden med dekorative ting

Hvis du køber en retro køkkenvægt fra Plint, er du sikker på at være med på den nyeste mode inden forkøkken tilbehør. De smukke retro-inspirerede vægte fås i flere forskellige farver, så du kan vælge ligepræcis den farve, som passer til dit køkken og din personlighed. En flot retro vægt pynter i køkkenet, ogden kan absolut stå fremme, og behøver ikke at blive gemt væk i et køkkenskab. Den pryder påkøkkenbordet, og indbyder til at blive brugt.

Ekstra bageglæde med en smuk vægt

Lad din nye retro køkkenvægt inspirere dig til at bage og kokkerere mere. Vores retro køkkenvægt erperfekt til bagning. Afvej alle dine ingredienser på din retro køkkenvægt, og opnå et fantastisk resultat.Den retro køkkenvægt bruger ikke batterier, og er ikke elektronisk. Dette gør den endnu mere holdbar.Vægten har en smuk rustfri skål, som er med til at fuldende looket. Den retro køkkenvægt kan afveje optil 3 kilo, og skålen tåler at komme i pvaskemaskinen.

Kontakt os for mere information

Vores dygtige og professionelle medarbejdere står til rådighed for dig hvis du har nogle spørgsmål tilkøb af din nye retro køkkenvægt. Tøv ikke med at kontakte os på enten telefon eller e-mail. Så hjælpervi dig til at finde den retro køkkenvægt, som passer perfekt til dit køkken.