Er det ved at være jul, eller har du en god ven, som snart har fødselsdag? Så kan det være at du gerne vil lave en sød gave til dem. Og hvad er en sød gave, uden et sødt lille kort? Så hvis du skal lave et kort, kunne du måske godt tænke dig, at skrive med nogle søde bogstaver? I så fald har du brug for nogle ordentlige stempel bogstaver! På den måde, kan du lave nogle dejlig kreative og unikke kort, med søde bogstaver. Det ville dine venner og familie helt klart blive glade for, at du sådan er gået den ekstra mil. Det er ikke alle, som gør så meget for gaver. Så måske skal du være en af dem?

Du kan gøre alt med dine nye stempel bogstaver

Når det handler om at give gaver, så er det virkelig kortet som gør gaven personlig. Det viser altid en del, sådan at give en god gave, som personen gerne vil have. Men det er i kortet, hvor man kan fortælle dem, hvor meget man sætter pris på dem. Det er der, du kan give dine personlige beskeder. Så hvorfor ikke gøre det på en sød og kreativ måde. Hvorfor ikke bruge speciale stempel bogstaver.

Du kan nemlig godt købe stempel kort, som giver dig adgang til nye og anderledes bogstaver. Det kan godt tænkes, at du blot kan skabe de her bogstaver og tegn med egne hænder. Men det kan bare være meget nemmere og nogle gange også pænere, at gøre det igennem et stempel kort. Og det er ikke kun bogstaver du kan lave med disse. Du kan også lave tegn. Så længe du har en acryl stempel, så er det kun fantasien, som sætter grænser!