Det kan være svært at finde på gaver til andre personer, særligt hvis det måske er personer, som du ikke er så tætte med, hvilket nogle gange er tilfældet ved en indflytterfest. Vi har dog her i artiklen gjort det nemt for dig ved at komme med bud på, hvad du kan dukke op med til festen, uden at du bliver forlegen over den gave, som du har bragt.

Ekstra ting til vitrineskabet

De fleste par, som flytter ind i et nyt hjem, har en bestemt type stel, som de samler på. Det kan være bestik til nogle tallerkener som eksempelvis Mads Stage bestik, men det kan også være nogle flotte kopper fra en anden dansk designer. Gør dig bekendt med, hvad de samler på og køb noget i samme stil. Det behøves heller ikke være så dyrt igen.

Alkohol til parret

De fleste elsker en lille dram en gang i mellem, og om ikke andet så kan man altid have en flaske ud, når man får gæster lidt senere på dagen. Derfor er du altid i kridthuset, hvis du kommer med en flaske spiritus af en eller anden art.

Gavekort til oplevelser

Når man lige er flyttet ind sammen som par, hvad er så mere oplagt at give i gave end oplevelser til dem? Lad dem fejre deres kærlighed med en tur i biografen eller til brunch. Det er en super nem gave, og måske ikke så personlig igen, men det er helt sikkert noget, som parret ikke sådan lige smider ud i skraldespanden.