Mange mødre fortæller om, hvor fantastisk det er at blive mor, men inden babyen kommer, er der en ni måneders lang graviditet, som ikke altid er lige behagelig. Men faktisk findes der forskellige hjælpemidler, som kan give dig en bedre og mere behagelig graviditet.

Få dig en behagelig søvn

Vi kender alle til vigtigheden af at få en god nats søvn, men dette kan blive svært med en graviditetsmave. Her kan en graviditetspude være en god investering. En sådan pude kan hjælpe med at give en god kropsstøtte og stimulere din søvn, så du, på trods af kroppens forandringer, stadig kan få din søvn. Samtidig hjælper puden dig til at undgå blandt andet nakke-, ryg- og hoftesmerter.

Find det behagelig tøj frem

Som gravid kan det være ubehageligt at gå i stramt tøj, og ømme brystvorter kan betyde, at du ikke længere kan bruge din normale BH, og må i stedet bruge en amme BH. Det er ikke nødvendigt at skifte hele sin garderobe ud, men supplere den med tøj, der passer til netop det stadie i graviditeten, som du er i.

Udnyt den digitale verden til at få hjælp

Der findes et hav af graviditetsapps i dag, som svarer på de spørgsmål, som hober sig op. Du kan derfor få hjælp præcist på det tidspunkt, hvor du har brug for at vide, hvad du skal gøre ved din ømme krop, hvad du som gravid egentlig må spise eller noget helt tredje. I stedet for at skulle i gennem tonsvis af graviditetsbøger, så har du nu altid hjælpen lige ved hånden.

Her vil du også kunne finde frem til flere metoder til, hvordan du kan få en mere behagelig graviditet.