Et ridedækken er essentielt tilbehør, som rytter, hvis din hest er klippet om vinteren. Særligt under opvarmning og afskridtning er det vigtigt, at hestens kryds bliver holdt varmt, så der ikke risikeres sygdom – og i værste fald nyreslag – hos hesten. Det er vigtigt, at hesten får lov til at køle langsomt ned efter en hård træning, og derfor er ridedækkenet enormt vigtigt at lægge på krydset straks efter endt træning. 

Hos More-Horse.dk finder du flere forskellige typer indenfor ridedækkener, og der er helt sikkert et, som dækker dit behov.
Den mest populære form for ridedækken er lændedækkenet, som spændes fast på sadlen med velcro og har halesnor, så det ikke glider af bagparten, når hesten bevæger sig. More-Horse.dk har et bredt udvalg af lændedækkener fra anerkendte mærker som blandt andet Catago og Kingsland. Samtlige lændedækkener er lavet i et materiale, som holder hestens bagpart varm, men samtidig transporterer sved og overskydende varme væk. 
En investering i et godt lændedækken er en investering i din hests sundhed og i sidste ende en investering i din egen glæde.

Ved brug af skridtmaskine kan det også være nødvendigt med et ridedækken. Bruger man et almindeligt dækken, når hesten er i skridtmaskinen, vil det almindelige dækken ikke kunne transportere sved og overskydende varme væk fra hestens krop, og man risikerer at sveden bliver lukket inde under dækkenet, og at hesten i sidste ende bliver syg.
Med Kingsland Durham Thermo Skridtmaskine Dækken sikres hesten fuld åndbarhed samtidig med en passende temperatur, når den er i skridtmaskinen. 

Ved køb af ridedækken hos More-Horse.dk sikres du den bedste service i alle stadier af købet. Hjemmesiden er overskuelig og let at navigere rundt på, så du finder hurtigt netop det produkt, som du søger. Leveringen er hurtigt, og du kan forvente din vare hjem indenfor 2-6 hverdage, såfremt varen er på lager. Der er naturligvis fuld returret og mulighed for ombytning. 
Køb dit nye ridedækken hos More-Horse.dk og få både den bedste kvalitet og den bedste service.