Mange drenge og unge mænd har en hobby, som de deler med rigtig mange af deres venner – og det kan være særdeles tidskrævende. Gaming er umiddelbart en drengeting, og selvom flere piger og kvinder er begyndt at game de sidste par år, så kan du måske mangle noget at lave samtidigt, når din kæreste gamer. Vi kommer her med tre bud på, hvad det kan være.

Begyndt at strikke

Det gode ved at strikke er, at du kan gøre det, samtidig med at du laver andre ting. Du kan se TV eller høre en podcast og samtidig få gjort noget produktivt, hvis du vil strikke garn. Derudover kan du altid gå fra eller til det, så du altid har tid, når din kæreste er færdig med sine spil på nettet.

Fat malerpenslen

Det kan være rigtig sundt at udforske sine kreative sider og skabe ting, som repræsenterer ens følelser. Måske endda du på denne måde kan fortælle din kæreste, at han spiller lidt for meget. Det er ikke nødvendigvis dyrt at starte op, men du bør nok til en start låne udstyr for at se, om det kunne være noget for dig.

Begynd at bage

Bagning har i den grad taget mange danskere med storm det sidste års tid under corona, og det er ikke uden grund. Det smager godt, og så føles det faktisk bare rigtig godt at blive bedre til at lave mad. En grundlæggende forståelse for bagning kan gøre det mere intuitivt at lave madretter fremover uden at følge en opskrift.