Albuesmerter forekommer af forskellige årsager. Den mest hyppige grund er dog overbelastninger i muskelvævet omkring albueleddet. Smertetilstandene kan opstå på både indersiden af ydersiden af albueleddet og kaldes tennisalbue eller golfalbue. Den hyppigste form for smerter er dog på ydersiden. Albuesmerter kan hæmme ens hverdag, da man kan blive ramt af smerterne i situationer ved løft, når man bøjer armen, hvis man støtter armen på noget, eller i forbindelse med sport. Gener fra belastningsskader i albuen, har tendens til at blive kroniske, så det er vigtigt at aflaste så meget som muligt. Hos Smertefribevægelse kan du modtage en moderne smertebehandling og sætte en stopper for gener i din hverdag.

Et forløb mod albuesmerter

Behandlingen mod albuesmerter foregår gennem genoptræning, der er skræddersyet til lige præcis dig. Genoptræningen vil gøre det muligt for dig at genoptage din fysiske aktivitet, samt de almindelige hverdagssituationer. Har du problemer med en tennisalbue, golfalbue, musearm, leddegigt, betændelse i slimsækken, eller en helt sjette form for albuesmerter, så kan Smertefribevægelse hjælpe dig. I løbet af behandlingen lærer du meget mere om albuesmerter og du får redskaber, der skal jeg hjælpe dig med at håndtere dine albuesmerter. Din albue bliver stærk og i stand til at håndtere modstand, i takt med professionel og dækkende vejledning, gennem hele forløbet.

Gratis konsultation

Er du i tvivl om, hvad en smertebehandling kan gøre hos dig, er du mere end velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation. Alle klienter bliver nemlig tilbudt en grundig konsultation, før et forløb startes op. Til konsultationen vil dine ønsker og bekymringer blive gennemgået og herefter findes den bedste behandlingsmulighed til lige netop dig og dine behov.