Har du smukke naturlige krøller? Eller måske fald i håret? Eller bølger? Så kan en krøllecreme være lige det du står og leder efter, hvis du ønsker mere definerede krøller. En krøllecreme kan skabe volume og masser af liv i dine krøller. Krøllecreme fra JUUCE definerer dine krøller og giver dig et smukt resultat.

Beskyt dit hår

Når du bruger krøllecreme fra JUUCE passer du også godt på dit hår. Det gør du fordi, krøllecremen har vitamin B5 i sig samt olivenolie, som er med til at beskytte håret. Den indeholder derudover også seranoa ekstrakt, hvilket passer på dit hår overfor varme og modarbejder spaltede spidser. For at sørge for at dine krøller sidder resten af dagen kan du som en finish bruge Frozen Spraywax eller vores Ultimate Finish hårspray.

Tag kontrollen over krøllerne

Processen er meget simpel med krøllecreme fra JUUCE. Når du er stået ud af badet, skal du bare fordele lidt krøllecreme mellem hænderne og så forsigtigt kramme det ind i dit håndklædetørre hår. Når håret skal tørres anbefales det at bruge en t-shirt eller et mikrofiberhåndklæde, da normale håndklæder trækker fugten dine krøller har brug for ud af håret. Lad derefter dit hår tørre eller diffus det, for at få det meste ud af dine krøller.

Gode priser

Hos JUUCE kan du ofte finde vores hårplejeprodukter på tilbud til gode priser. Vores produkter sælges i sæt, så du ikke skal stå og regne på sammensætningen af produkter i forhold til det resultat, du ønsker. Det arbejde har vi gjort for dig. Har du spørgsmål eller andre henvendelser til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os.