Hvis du leder efter tribuneløsninger, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Sunstill.dk finder du nemlig et stort udvalg af tribuner, som er oplagte at implementere i sportshallen, teatersalen, på stadionet, til koncerten, eller andet. Udvalget varierer mellem faste tribuner, mini tribuner, podietribuner, teleskoptribuner og tribune sæder. Hvis man gerne vil give publikum en god oplevelse, er det vigtigt at overveje hvilke tribuner der passer bedst til formålet.

Specialbyggede tribuner

Alle tribuner bliver som udgangspunkt specialbygget, så det passer til lige netop dit projekt og formål. Du er altså selv en stor del af udviklingen af den tribune, der bliver leveret til dig. Du vælger om der skal være ståpladser, siddepladser, eller måske sammenklappelige stolerækker. Farve og tekstil er også helt op til dig. De faste tribuner er oplagte til et mere fast brug, såsom sportsturneringer i haller. Til det mindre publikum er mini tribunerne gode og de kan endda flyttes rundt efter behov. Podietribuner kan opbygges midlertidigt, men man skal dog være opmærksom på, at man skal have byggetilladelse, hvis den øverste plads er over en meter høj. En teleskoptribune er oplagt til lokaler med mange forskellige formål. Derudover kan du købe nye tribunesæder, hvis behovet opstår. Alle tribuneløsningerne lever op til gældende standarder. Udforsk udvalget herunder.

En kompetent forhandler

Produkterne hos Sunstill er meget fleksible og har mange løsningsmuligheder. Sunstill er specialister i professionelt materiale og udstyr til arrangementer og events og de kan helt sikkert finde en god løsning med tribuner til dig. De ved nemlig godt, at en dårlig siddeplads kan have indflydelse på oplevelsen og man ser jo helst, at sit publikum vender tilbage.