Det er så vigtigt at sove godt. Vi hører konstant, at en god nattesøvn mindsker risikoen for stress, depression og en række andre sygdomme. Det er her, fundamentet til vores næste dag skabes. Vores kroppe genstarter og genopbygger. Men den vigtigste forudsætning for at sove godt, er et komfortabelt underlag. Det er individuelt, om man sover bedst på en hård eller blød madras. Det vigtigste er, at man kan slappe af i alle stillinger, så man ikke bliver låst i en enkelt soveposition.

Hvor finder jeg en god seng?

Her kan du med fordel tage et kig på Futonhouse.dk, hvor du finder et bredt udvalg af futonsenge- og sovesofaer i forskellige materialer. Mange går med den fordom, at futonmadrasser er urimeligt hårde. Men hos Futonhouse.dk har de kombineret den luftige bomuld med andre materialer. Derfor kan madrassens hårdhed og komfort tilpasses ens individuelle behov og ønsker. Madrasserne er blandt andet kombineret med latex, vulkaniseret kokos, møbelskum samt fjedrekerner. Ligeledes har de et bredt udvalg af sengerammer i flot og simpelt design, der passer ideelt ind i et stilfuldt dansk hjem.

Hvad er futon?

I Japan består en futon af liggeunderlaget shiki-buton og dynen kake-buton. Shikibuton ligger direkte på gulvet, der er sammensat af tatami-måtter. I Vesten har vi udvidet begrebet futon, og bruger det ofte om kombinationen af en lav seng og madras ovenpå.

Fordelene ved en god og holdbar futonseng er, at de giver en god ventilation, virker kølige om sommeren og luner godt om vinteren. Selvom de har en tendens til at være meget tunge, så opvejer komforten og varmen for det. Derudover giver de en god støtte.

Du kan med garanti finde en madras hos Futonhouse.dk, der passer til din krop. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, kan altid kontakte dem for vejledning, så du er sikret en god nattesøvn.