Blev du ikke solbrun nok ved den sidste sommer? 
Kan du ikke vente med at blive solbrun til næste sommer?
Ønskede du den rette glød på din hud året rundt?
Er du blevet – fornuftigt nok – skræmt væk af solarier og deres solrør, som kan medføre kræft?
Har du helt selv lyst til at bestemme, hvornår du vil påføre den rette brune nuance på din hud uden at skulle punge alverdens ud hver gang?

Så er løsningen helt sikkert at bruge en spraytan maskine for dit vedkommende!

Hvis du ikke kender til spraytan-maskiner, måske er nybegynder på området med at påføre den flotte brune farve selv, eller ganske enkelt vil vide, hvordan man påfører farven mest effektivt og gunstigt uden at skade ens hud og bruge det nyeste teknologi på markedet, så er det værd at læse videre.

Hvis man, som nævnt, er novice udi maskinerne, der kan påføre en spraytan, så tror man måske, at der er tale om en stor kolos af en anordning, der fylder flere kvadratmeter af et lokale og koster flere tusinde kroner, som kun de professionelle solarier har råd til at have stående som alternativ til deres solrør, så kan du godt tro om igen.

Selvfølgelig kan man få fat i disse store monstrummer af nogle maskiner, som man går ind i med få beklædningsgenstande på kroppen og dykkerbriller for øjnene, mens man følger en anvisning og automatisk bliver sprøjtet til med farven fra væsken, så man bliver brun.

Den slags har de færreste private mennesker dog hverken råd eller plads til, men de moderne spraytan-maskiner er faktisk ikke større og mere besværlige, end at de er nemme at betjene, kan benyttes med blot en hånd – og så kan man endda have dem med på rejseture i en rejsetaske.

Ved første øjekast kan disse moderne spraytan-maskiner ligne en sømpistol, men der er så sandelig ikke noget farligt ved disse maskiner. Tværtimod, så er de mere uskadelige end solarier med deres rør eller en tur under den ægte sol (og have glemt solcremen).

Man indsætter den valgte brune væske i bunden af maskinen, og så sprøjter man ellers denne væske ud over kroppen på samme måde, som man for eksempel ville sprøjtelakere en bil.

På den måde bestemmer man selv mængden af, hvor og hvor meget sol-farve man ønsker på kroppen. 

Så er der pludselig ikke langt fra tanke til realisering, når man ønsker den brune krop, også selvom kalenderen siger december i Danmark, og man gerne vil tage sig solbrun ud.