Barks n Bones er din online butik med hundefoder, hundeudstyr, legetøj, godbidder og andet tilbehør til aktive hunde. Hos Barks n Bones finder du udelukkende produkter af høj kvalitet, fremstillet under kontrolleret bæredygtige forhold, og fra producenter, som borger for den høje standard med stolthed og professionalisme.

Barks n Bones er især stolte af at føre de kendte brands Orijen, Acana, Mush Barf Vaisto og Purbello i afdelingen for hundefoder i den online shop på barksnbones.dk. Disse producenter er nemlig kendte for hundemad i højeste kvalitet, produceret på friske råvarer, som imødekommer alle hundens ernæringsmæssige behov, uanset hvor hunden måtte befinde sig på vægt- eller alders skalaen, eller hvilken race, den tilhører.

Når du køber rigtig hundemad hos Barks n Bones, er du sikker på, at din hund får de næringsstoffer den har brug for – i de kvantum, den har brug for dem.

Hundelegetøj fra Barks n Bones

I afdelingen for leg og aktivering hos Barks n Bones finder du et bredt udvalg af legetøj til hunde samt aktiverings redskaber, som hunden kan bruge for at få sin daglige motion – også selv om den bor i lejlighed, og ikke kan løbe frit.

Du kan for eksempel forkæle din hund med morsomt aktiverings legetøj, som fyldes med mad eller godbidder, hvorpå hundens opgave er at opsnuse godbidderne og få dem ud af legetøjet. Denne øvelser stimulerer hundens problemløsningsadfærd, hvilket er med til at holde såvel hjerne som krop aktiv og på toppen. Alle hunde har brug for at blive stimuleret på dette punkt, hvis man ønsker at forebygge kedsomhed, hvilket kan føre til problemadfærd hos hunden.

Hos Barks n Bones finder du ligeledes legetøj til udendørs brug, hvis du ynder at lege med din hund i haven. Her kan du købe bolde, som med garanti holder mere end en uge, samt diverse legetøj, som sagtens kan tåle en grundig gennemtygning. Især hunde af traditionelle jagt racer elsker at ruske og rive i reb og pibedyr, som giver lyd fra sig og dermed virker lidt ekstra levende.

Hundeudstyr fra Barks n Bones

Din firbenede ven skal da selvfølgelig sove blødt og behageligt, lige som resten af familien. Hos Barks n Bones finder du et stort udvalg af lækre hundesenge, puder, tæpper og brikse, som din hund vil elske. Hundesenge og madrasser fås i flere forskellige størrelser, så du altid vil kunne finde en seng, der passer til din hund, uanset om du holder Chihuahua eller Grand Danois. Se det store udvalg på barksnbones.dk