Der er mange måder at optimere ens kørsel på, og hvis du ikke er ude i at investere i en ny bil for at spare mere på literen, er dette måske artiklen for dig. Vi vil her komme ind på, hvordan du får den bedste og billigste køretur muligt med små genstande, som ikke koster alverden. Det behøves nemlig ikke være så besværligt at køre bil.

Mobilholder fra Brodit

Du har måske ikke hørt om mærket Brodit før, men du har hørt om en mobilholder, fordi langt de fleste biler i dag har en i forruden af forskellige årsager. Mange bruger den til håndholdt at kunne føre samtaler, hvilket er nødvendigt, hvis du vil snakke i bil, men mange bruger den også til GPS. Uanet hvad får du med en Brodit mobilholder et stykke fleksibelt udstyr, der gør det, den skal.

Bliv informeret om uheld og fartfælder

Saphe er en anden lille genstand, som du putter i forruden på din bil, men den har en lidt anden effekt. Den kan nemlig spare dig for nogle dumme bøder, da den informerer dig om færdselsuheld og fotovogne, der venter forude. Du skal som bilist melde ind, hvis du ser en fartfælde eller et uheld, og så kan du advare dine medtrafikanter.

Elektronisk p-skive, der selv sætter tiden ved standsning

Har du også fået bøder for at glemme at sætte p-skiven? Så er du langt fra den eneste. Med en elektronisk p-skive, der selv går ind og stopper tiden, når du stopper bilen, er den perfekte løsning til dig, som nogle gange glemmer at flytte pilen manuelt.