En af de letteste måder, du kan bidrage til en sundere arbejdsplads, er at bestille økologiske frugtkasser. Med levering lige til kontoret bliver det næsten ikke nemmere at give dine medarbejdere et sundt alternativ til snacks. Derudover kan frisk frugt løfte stemningen i ethvert gråt kontormiljø!

Det anbefales, at man spiser seks stykker frugt og grønt om dagen. Men i praksis kan de være svært at nå. Især fordi det næsten kræver, at man render rundt med en frugtkurv under armen – og det er de færreste, der gør det. Frugt er besværligt at transportere, men det slipper du for at tænke på, når du bestiller en frugtkasse med levering.

Frugten i kasserne er nøje udvalgt efter friskhed og kvalitet. Derfor skal du ikke bekymre dig om andet end at sætte tænderne i og nyde den gode smag! At dele lækker og frisk frugt med dine medarbejdere er en af hverdagens små, men vigtige, glæder.

Frugtkasser gør det sunde valg nemt

Når du bestiller en frugtkasse, har du 100 % kontrol over indholdet. Det betyder, at du kan vælge lige præcis hvilke frugter og hvor mange, du får leveret. Det bidrager til at mindske spild af mad og penge, hvis du for eksempel ved, at ingen på kontoret spiser nektariner!

Er du til en lidt hurtigere løsning, kan du også bestille en kasse med vilkårligt blandet frugt. Du har selvfølgelig altid mulighed for at ændre i dit abonnement, hvis du ombestemmer dig! Du kan også bestille en uforpligtende prøvekasse.

Der er en række lækre tilvalg til kasserne, for eksempel lækre økologiske nødder, eller eksotiske frugter som ananas og melon. Med andre ord er der noget for enhver smag – og til enhver lejlighed!