Arbejder du i marinen eller industrien, arbejder du dagligt med produkter, som ingen i din familie har hørt om før. Men det er faktisk lidt en skam, fordi der findes i denne kategori nogle helt utrolige produkter med en effekt, som man ikke troede eksisterede. Vi giver dig her indblik i, hvad du kan drage nytte af, hvis du arbejder i marinen eller i industrien.

Coppercoat bundmaling til din båd

Der findes et utal af specialprodukter til både og skibe, som har til formål at holde dem i topform i så lang tid som muligt. Et af de produkter er coppercoat bundmaling, som er en ideel coating til bunden af din båd for optimal holdbarhed. Det er nemlig et utroligt slidstærkt materiale, som kan holde i mange år, så du slipper for at trække båden på land, når den nye sæson starter.

Krympeplast til både industri og marine

Krympeplast er et virkelig fleksibelt produkt, som bruges hyppigt i både marine og industrien. Produktet minder på mange måder om en presenning, men med krympeplast undgår du utætte overflader, og at det blæser væk, når den danske vinterkulde rammer. Det fungerer på den måde, at du dækker din båd eller din maskine til med plasten, og så varmer du plasten, hvorefter det krymper sig om enheden.

Visir og afskærmning

Hverken i industri eller i marinen kan man komme uden om svejsning ind i mellem. Og det er ikke nødvendigvis ufarligt for hverken dig eller dem i nærheden. Visir og afskærmning kan fås for ret få penge, men effekten kan være, at du redder liv eller undgår varige men.