Hvis du er fyldt de 17 år og 9 måneder, eller simpelthen bare er klar til at komme ud på vejene og ønsker du at få et trygt forløb, så skal du booke dit kørekortsforløb hos Din Køreskole Silkeborg. Din Køreskole Silkeborg er en køreskole, som sætter empati, tryghed og professionalisme højest.

Teamet bag Din Køreskole Silkeborg

Teamet bag Din Køreskole Silkeborg er Dorte og Michael, som i flere år har drevet Din Køreskole i både Silkeborg og Viborg. Både Dorte og Michael har skabt køreskolerne på det grundlag, at alle skal kunne føle sig tryg i løbet af deres forløb. Derfor kan du med et forløb hos Dorte og Michael være sikker på, at de har dig med på hvert skridt af vejen.

Små hold, høj tryghed

En af elementerne, som er med til at værne om empatien og den gode, trygge stemning er at Din Køreskole Silkeborg kører med små hold. På den måde har vi mere tid til at have fokus på dig som individ samtidig med det måske bliver lidt nemmere at række hånden op og stille spørgsmål, når man kender sine klassekammerater. Vi har fokus på dig og dine behov. Hos os kan du også bestille et individuelt forløb, hvis du har særlige behov eller ønsker det af personlige årsager. Lige meget hvilken type du er, så har vi et forløb, der er som skræddersyet til dig.

Professionelt forløb

Lige meget om du skal til at tage kørekort for første gang eller skal til at generhverve dit kørekort, så kan du hos os få et fantastisk og professionelt forløb i trygge rammer. Kontakt os allerede i dag per telefon eller mail og hør mere om dine muligheder for at komme ud på vejene igen.