Det kan være overvældende at blive forældre – der er mange ting, man skal have fat i og have klar til den lille ankommer, og man vil jo gerne give sit barn det allerbedste. Det behøver heldigvis ikke at være besværligt, der findes nemlig steder, hvor man kan få alt det man skal bruge og mere til, eksempelvis hos Tinsoldat.dk, hvor de har et kæmpe udvalg af skønne mærker, som CamCam Copenhagen, Angulus og mange flere. De har alle de ting, som man ikke kan undvære, som stofbleer, pusletaske og tøj, men de har også fine ting, der kan pynte og aktivere barnet, som uroer og spændende legetøj.

Hvad kan man så finde hos Tinsoldat.dk?

I deres store sortiment finder du en række forskellige kategorier:

  • Tøj: Her kan du finde alt fra heldragter til kjoler og nederdele til bukser, bluser, strømpebukser samt sko og støvler plus meget mere. Du kan mixe og matche mellem de mange forskellige mærker og sammensætte nogle fine sæt – både til hverdagen og til festen.
  • Børneværelset: Her finder du forskellige produkter, der kan give glæde på børneværelset, eksempelvis er der et udvalg af flotte uroer, dukker og rangler, som er perfekte til at aktivere den lilles sanser. Derudover er der fint legetøj og tæpper samt aktivitetsmåtter.
  • Leg: Her finder du mere legetøj samt små rygsække, så dit barn har et sted samle alle de spændende ting, det kan finde, når I er ude at gå.
  • Pusletid: Under denne kategori finder du bløde håndklæder, praktiske pulsepuder, rummelige pusletasker, praktiske pusleunderlag, der kan foldes sammen, så de passer ned i tasken samt fine stofbleer.
  • Sovetid: Her er et udvalg af babynest, så dit barn kan sove trygt, sengerande, dejlige dyner og puder og fint sengetøj med søde motiver.
  • Spisetid: Her finder du alt det, der skal til for at få en godt måltid med dit barn, uden at der er mad over det hele. Det er nemlig her, du finder ammepuder, spisestel samt hage- og savlesmække.
  • Tasker: En oversigt over deres pusletasker og rygsække.

Udover alt dette, så kan du også finde gode tilbud, samt ekstra skarpe priser på sidste sæsons varer. Der er altså god mulighed for at gøre en god handel. Hvis du melder dig til deres nyhedsbrev, har du desuden chancen for at vinde et gavekort på 1000 kroner til butikken, så der kan blive til endnu mere til den lille.