Scanbolt forhandler nemlig reservedele til hundredevis af maskinmærker – og du kan nemt finde det hele online, hvor du kan bestille direkte fra deres katalog. De tilbyder dag-til-dag levering, så du hurtigt kan genoptage arbejdet – uden at spilde tiden på at vente i unødvendig lang tid. Ved at vælge Scanbolt som din samarbejdspartner er du garanteret kvalitet og service til konkurrencedygtige priser, det er nemlig god stil. En måde, de sikrer kvaliteten af deres produkter, er eksempelvis ved kun at sælge skovle, der er produceret i EU og fremstillet af materialer som hærdet stål og lignende, og selvfølgelig sørge for at alle kvalitetsmærkninger er i orden, derfor er alle skovlene også CE-mærket.

Find det du står og mangler i det store sortiment

Deres sortiment kan inddeles i tre hovedkategorier, der alle omfatter endnu flere underkategorier:

  • Reservedele: Med et stort lager af reservedele, så kan de hurtigt levere det, du står og mangler. Du finder nemt frem til de for dig relevante reservedele i deres menu, hvor du blot vælger maskintype, dernæst mærke, og slutteligt model, hvorefter du får vist udvalget af reservedele, der passer dertil. Nemt og overskueligt.
  • Skovle og udstyr: De har et stort udvalg af skovle og udstyr til minigravere og andre entreprenørmaskiner. Du kan finde en masse forskelligt tilbehør, blandt andet følgende: grave-, ler-, riste, profil og hydrauliske skovle samt gummibælter, river, ophængsplader, shims, forskelligt tilbehør fra Arrowhead og meget andet.
  • Bæltemotorer: Du finder også Skandinaviens største udvalg af bæltemotorer til en lang række forskellige mærker, som Bobcat, Caterpillar, Hyundal, Volvo, JCB og mange flere.

Du kan altid ringe til dem i hverdagene, hvis du skulle ligge inde med spørgsmål eller forespørgsler, ellers kan du altid udfylde deres online kontaktformular, hvorefter de vil kontakte dig via telefon elle re-mail.