Forhandler du en form for mængdevare, hvad enten det er fødevarer eller ej, er det en praktisk løsning af pakke dem i cellofanposer. Cellofan er et stærkt og holdbart plasticmateriale, der har en meget høj gennemsigtighed og derfor et elegant og stilrent udtryk. Du kan binde gavebånd om toppen og derved sælge varer, der er klar til at blive givet direkte videre som gave, f.eks. værtsgaver med chokolade, vin eller lignende.

På globifix.com kan du finde et stort udvalg af forskellige typer cellofanposer. Det er anmærket på varesiden for den enkelte pose om den kan anvendes til fødevarer. Poserne fås i forskellige størrelser og kan derfor anvendes til vidt forskellige formål. Med disse poser får du en nem og flot måde at indpakke dine varer, så dine kunder tydeligt kan se, hvad du sælger.

Poserne fås med en indlagt papbund, som gør det nemt at pakke dem så de selv kan stå op. Dette er praktisk hvis du vil udstille varerne i din butik. Poserne fås også med motiv, så du kan finde lige netop det æstetiske udtryk, der passer til din vare. En flot, rød-mønstret top kan f.eks. bruges til julevarer.

Pak dine varer i sikkert og holdbart cellofan 

En flot indpakning er med til at sælge varen, fordi den giver kunden indtryk af at du går op i dit produkt. Derfor glæder de fleste sig også til at pakke de flotteste gaver under juletræet op. Præsentationen af dine varer betyder meget for hvordan dine kunder modtager den, så invester i flot indpakning og øg dermed din kundeservice.

 

På globifix.com forhandles der desuden er lang række andet udstyr til virksomheder og forretninger. Blandt andet kan du finde praktisk messeudstyr og elegant butiksinventar, foruden en række reklameudstyr.