De fleste af os sætter en ære i at have en flot og velholdt have, så den hver sommer fremstår som et indbydende sted til grill, leg og hygge. Det er bare ikke altid, at man har tid til at komme hele have igennem, og en af de mere besværlige ting, som gerne bliver gemt til sidst, er rensningen og rengøringen af fliser. Der findes heldigvis en nem måde at få bugt med det problem, nemlig med rensning af fliser Aarhus. Firmaet bag drives af Ole og Rasmus, der begge har mange års erfaring inden for have- og anlægsarbejde, så du kan roligt regne med, at de leverer et stykke kvalitetsarbejde.

De benytter en effektiv fliserens, der fjerner flisepest, mos, alger og ukrudt. Efter rensningen giver de en algebehandling og imprægnering, der har en beskyttende og forebyggende effekt. Uanset hvilken type fliser, du har, eller hvor gamle de er, kan de altså komme til at se ud, som var de nye.

Fliserens i 3 hurtige skridt:

  1. Rensning: I denne fase renses fliserne grundigt med professionelt og skånsomt udstyr, så alt skidtet kommes til livs uden skader på fliserne.
  2. Desinficering: Her gives flisernes belægning en algebehandling, der trænger dybere ned i fliserne.
  3. Imprægneringen: Efter 1-2 uger gives fliserne en imprægnering, der beskytter fliserne mod snavs og forlænger deres holdbarhed.

Rene fliser til gode priser

Hos Havemand Aarhus udfører de alle former for havearbejde og anlægsgartneri, og du kan kontakte dem både som privat person, beboerforening og som virksomhedsejer. De har en vision om, at det ikke behøver at være en dyr fornøjelse at få rene og indbydende fliser til sommer, derfor har de også priser fra 49 kr. per kvadratmeter. Kontakt dem via telefon, mail eller benyt den online formular og modtag et tilbud inden for 24 timer.