Vi lever i et digitaliseret og teknologisk udviklet samfund, hvor sikkerhed og fleksibilitet er yderst vigtigt. Derfor er nøglefri adgangspunkter blevet meget populære. Med elektroniske dørlåse fra Yale doorman slipper du for alt det bøvl, der har med glemte nøgler og låsesmede at gøre, og du kan desuden nemt holde styr på, hvem der har adgang til dit hjem eller din virksomhed.

Du kan både få elektroniske dørlåse, hvor nøglen er elimineret til gengæld for en kodelås, eller elektroniske dørlåse, hvor nøglen er skiftet ud med en praktisk brik. Der er fordele og ulemper ved begge versioner, men de er begge både mere fleksible og praktiske end gammeldags nøglelåse.

Med en elektronisk dørlås med kode kan du altid tjekke, om du har husket at låse døren, efter du er taget hjemmefra. Døren er nemlig sat trådløst op, så du kan administrere kode og adgang fra nettet. Det er derfor også nemt at give for eksempel håndværkere adgang i en begrænset periode.

En dørlås med brik er ligeledes særdeles praktisk og sikker. Disse døre administreres også via internettet, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om eventuelt mistede nøglebrikker – de kan let slettes fra systemet. Du skal stadig dele brikker ud, men brikkerne er nemmere at bruge en normale nøgler.

Praktisk adgangssikring for både private og erhverv

En elektronisk dørlås fra Yale er en fordel ikke blot i hjemmet, som skal holdes sikkert for familiens skyld, men også i erhvervet. Her er der også et mål om at holde adgangspunkterne sikre, til trods for at der ofte er større gennemstrømning af forskellige mennesker.

Især her er den fleksible kontrol med koder og brikker en fordel. Du kan nemt uddele en kode eller briks til mange folk, og når du ønsker at deres adgang skal afsluttes, er det blot et par klik på nettet. Øg sikkerheden i hjemmet eller firmaet med en elektronisk dørlås i dag!