Uanset om du er privatperson med eget hus eller lejlighed, eller om du repræsenterer en virksomhed, er det vigtigt, at låsesystemerne er sikre, hvis du ønsker at undgå indbrud. Hvis du samtidig gerne vil optimere sikkerheden, skifter du til en mere hårdfør og stærk låsekasse i stedet for blot at udskifte din låsecylinder.

Hvad er en låsekasse – og hvornår skal den skiftes?

En typisk lås til en udvendig dør består af elementerne låsekasse, låsecylinder, cylinder ring og slutblik. Låsekassen, som er den centrale del af den samlede låse enhed, anbringes for det meste skjult i døren. I mange tilfælde, hvis din låsekasse er af nyere dato, behøver du kun at skifte selve låsecylinderen. Men hvis sin dør er gammel, og låsen også er, kan det vise sig nødvendigt og for det bedste at udskifte låsekassen samtidig. En ny og stærk låsekasse giver dig bedre sikkerhed og tryghed i hjemmet eller i din virksomhed, da den typisk vil være en del mere modstandsdygtig over for indbrudsforsøg, end en låsekasse af ældre dato. Derfor bør du, såfremt du har overtaget en ejendom med en gammel lås, ikke nøjes med at skifte cylinderen, men gå hele vejen og få monteret nye låsekasser på alle udvendige døre.

Hvilke låsekasser skal jeg vælge?

Når du står for at skulle have udskiftet dine låsekasser, kan du med fordel gå efter de kendte mærker som for eksempel Dorma. Låsekasser fra Dorma holder, som alle andre Dorma produkter, en utroligt høj kvalitet, og lever til fulde op til samtlige standarder på området. I den online shop på laaserabatten.dk finder du blandt andet den solide model DORMA EASY DL717 låsekasse – her får du rigtig god værdi for pengene. DORMA EASY DL717 er en kombineret rigel- og fallelås, som giver ekstra stor tryghed og sikkerhed imod indbrud. Find din nye låsekasse på laaserabatten.dk