Det danske modebrand Rue de Femme har siden sin etablering i 2018 markeret sig stærkt på den danske mode scene som en producent, der har kvalitet og komfort som sine ypperste varemærker. Tøj fra Rue de Femme er på én gang utroligt behageligt at bære, og på samme tid elegant og stilfuldt. For Rue de Femme er det unikke og personlige i fokus, og brandets design linjer bærer tydeligt præg heraf.

Virksomheden Rue de Femme har konstant fingeren på mode pulsen, og er derfor altid leveringsdygtig i stærke og trendy kollektioner. Alle beklædnings genstande fra Rue de Femme er designet til at kunne matches og mixes på kryds og tværs, hvilket giver dig en stilistisk raffineret og meget anvendelig garderobe.

Find modetøj fra Rue de Femme og andre mærker hos Huset Nord

Den eksklusive mode- og livsstils butik Huset Nord har sin fysiske beliggenhed i det centrale Randers, fra hvilken den lækre butik har serviceret kræsne og modebevidste kvinder siden midten af 2018. Butikken blev hurtigt så stor en succes, at det stod klart, at det var nødvendigt at udvide med en online shop. Webshoppen husetnord.dk forhandler såvel moderigtig beklædning som livsstils- og wellness produkter af høj kvalitet og lækkert interiør til hjemmet. Alt til aldeles rimelige og fornuftige priser, og i lige så udsøgt kvalitet, som du finder i den fysiske butik.

Det dygtige team bag Huset Nord holder den online shop opdateret med samme udvalg af skjorter, sweatshirts, kjoler, bukser, blazere, jeans, trøjer, strik, toppe, nederdele samt sko og accessories fra danske såvel som internationale designere.

Huset Nord fører udelukkende varer af høj standard fra kvalitets brands og producenter. Blandt de absolutte best sellers finder du brands så som Claire Woman, Isay, Rue de Femme, Black Colour, Woden, Soulmate, og der ud over kan du finde tøj, sko, accessories og andre designer varer fra BioNatura, Bisgaard, byLindgren, FUB, FUB WOMEN, GRO, Hust & Claire, Isay, Modström, Piro Qnuz, SKANDINAVISK, Skvulp, SPARKZ, Ticket Woman. Alle brands, som borger for den høje kvalitet i såvel design som materialer og udførelse – og i et fornuftigt prisleje.

Er du tilmeldt nyhedsbrevet hos Huset Nord, sparer du tilmed hele 10% på din første ordre. Du får hurtig levering (inden for 1 – 3 arbejdsdage), fri fragt på leveringer på over 399,- kr. – og fjorten dages fri fortrydelsesret på samtlige varer.

Se hele det store udvalg af lækkert modetøj fra Rue de Femme og alle de andre kendte brands på