En nem måde at få lidt flere farver ind i hjemmet er ved at købe nogle smukke kludetæpper, der kan både kan bidrage med lidt mere farve, hygge samt de kan være vældig praktiske. Eksempelvis i gangen, køkkenet eller i stuen – nogle af tæpperne er sågar velegnede til udendørs brug på terrassen.

Hvilke tæpper kan du så finde hos Pindhus.dk

  • Plastik gulvtæppe: Disse tæpper ligner et tætvævet bomuldstæppe, men er slidstærkt og praktisk, idet det er lavet af plastik. Det betyder også, at du kan benytte tæppe både indendørs og udendørs. Tæpperne er vævet med håndkraft, og denne lange og besværlige proces giver et fast og ensartet tæppe.
  • Kludetæpper i bomuld: Tætvævede kludetæpper, der er vævet i hånden, det er fremstillet af bomuldsstrimler fra modeindustrien, så hvert tæppe et helt unikt og dermed også recycled. Det er nemt at rengøre med støvsugeren eller ved at banke det.
  • Læder gulvtæppe: Eksklusive skindtæpper i høj kvalitet, der er flettet af læderrester fra modeindustrien, der bliver udvalgt, sorteret og farvekoordineret, der giver et smukt og unikt resultat. Materialerne, der benyttes, gør at tæppet er utrolig slidstærkt og vil således kunne bruges i alle rum.
  • Meraki tæpper: Naturfarvet måtter i jute og bomuld, der giver et fint look. Det er tæpper i slidstærke materialer i naturlige farver. Disse tæpper kræver resning.
  • Jute lædertæppe: Tæpper lavet af skindrester og naturlige plantefibre, det giver nogle smukke og slidstærke tæpper i bæredygtigt design.
  • Uldtæpper: Håndlavede tæpper i 100% uld fra New Zealand i forskellige former og størrelser og forskellige nuancer.

Bestil i dag og få dit tæppe lynhurtigt

Du får altid hurtig levering på dine bestilte tæpper – du kan selvfølgelig også selv afhente tæpperne i butikken i Silkeborg, hvor du også kan se produkterne fysisk.