Når du er derhjemme, tager du helt for givet, at du kan sætte madvarer i køleskabet, så de kan holde sig i længere tid. Når du er på campingferie, er det dog ikke nødvendigvis en luksus, som du har. Hvis du gerne vil have det lidt nemmere på ferien, er det en god ide, at du anskaffer dig et campingkøleskab. Det er et lille kompakt køleskab, der er skabt til at kunne være i en campingvogn eller en autocamper. Der kan du holde smør, mælk og kød koldt, så du ikke behøver at handle hele tiden. 

Der er en række forskellige på et campingkøleskab og et almindeligt køleskab. Først og fremmest er der selvfølgelig størrelsen. Campingkøleskabet er langt mindre og er derfor nemmere at finde plads til i campingvognen eller autocamperen, hvor der i forvejen ikke er meget plads. 

Derudover er campingkøleskabet lavet, så det kan tåle at blive flyttet på. Normalt skal der gå fire timer, inden du kan slutte et almindeligt køleskab til, hvis det er blevet transporteret. Lågen er sikret bedre på et campingkøleskab, så den ikke pludselig går op, hvis du laver en hård opbremsning. 

Du kan vælge mellem, om dit campingkøleskab skal køre på strøm eller gas. Nogle køleskabe kan begge dele, hvilket gør det op til dig, hvad du foretrækker. Andre køleskabe kan kun køre på den ene af delene. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på det, inden du køber dit køleskab. 

Der er mange forskellige steder, hvor du kan købe et køleskab til campingferien. Et af de steder, hvor du finder et stort udvalg, er på webshoppen campingtur.dk. De har en lang række forskellige former for køleskabe og andet grej til din campingferie. Det er med til at gøre, at du kan få lige præcis det niveau af luksus, som du ønsker.