Serveringsvogne og rulleborde

Går I meget frem og tilbage mellem virksomhedens køkken og mødelokaler med kaffe, kopper mm.?

Eller skal du starte hotel, restaurant eller café op og mangler udstyr? 

Serveringsvogne sparer tid, da du ikke skal gå mange gange frem og tilbage med alt, hvad der skal ind i virksomhedens mødelokale eller tage alt for meget i favnen. Hvis gæster eller deltagere er ankommet før tid, skaber det mere ro, at du tager direkte fra vognen og sætter af på bordet, end at du skal gå fra lokalet og komme tilbage mange gange. Du kan have kaffe, te, kopper, glas, sodavand, vand, servietter, kage, frugt og andre forfriskninger med på én gang.

Når mødet er i gang, og tomme tallerkner og fade måske er i vejen, kan de sættes væk fra mødebordet og op på rullebordet. Hvis du lader rullebordet blive i mødelokalet, kan du fx vælge den executive modellen med et flot look. 

Når hotellets morgenbuffet skal fyldes, kan der med fordel benyttes et rullebord, eller når gæsterne på hotellet bestiller roomservice, kan I trille op med en flot serveringvogn. Når man rydder af, kan man bruge en smart skraldespand, der sidder i siden af bordet.

I kantinen skal du måske hurtigt have salt, peber, ketchup, servietter og andet på borderne, og der kan rullebordet med fordel bruges. Serveringsvogne og rulleborde er ligeledes smarte at have på restauranter, legestuer og i institutioner. På restauranten kan det være svært at tage mere end et par halvfyldte glas med ud til opvaskemaskinen uden et bord, og i legestuer og børnehaver bliver der produceret en del affald og rester fra madpakker mm., man hurtigt skal have væk. Hos cleanmanagement.dk kan du se, de forskellige modeller og vælge, om du vil have med hensyn til antal hylder, farve, kapacitet, lukket vogn og desuden tilbehør.