Lige meget om du skal i gang med en større renovering af badeværelset, eller det bare er din håndvask, der trænger til at blive skiftet, er det vigtigt, at du tænker over, hvilken håndvask du skal vælge. Der findes nemlig en lang række forskellige slags, og det har derfor stor betydning for, hvordan det kommer til at være for dig at bruge håndvasken fremover. Du skal derfor ikke bare vælge den håndvask, som, du synes, er pænest. Du skal også vælge den, der passer til dine behov. 

Et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg af forskellige former for håndvaske er på webshoppen lavabo.dk. De har både store og små håndvaske, og der vil derfor helt sikkert være en, der passer til dig. 

Når du skal vælge håndvask til badeværelse, er det først og fremmest vigtigt, at du tænker over, om den skal være en del af en bordplade, eller om den skal svæve ud fra væggen. Mange vælger i dag en håndvask, der ligger nede i bordpladen. Det giver dem masser af plads til at stille ting rundt om håndvasken og at have en opbevaringsmulighed under håndvasken. 

Derudover kan det være meget forskelligt, hvilken form for håndvask du har plads til. Har du et lille badeværelse, handler det om at økonomisere med pladsen, så du kan få plads til det hele. På et lille badeværelse kan det for eksempel være smart med en trekantet håndvask, der kan være i et hjørne. Har du et stort badeværelse, er det rart for dig, at du også kan have en stor håndvask. Det kan for eksempel være en stor, rund balje, der giver dig god plads til, at du kan vaske hænder. 

Du kan altså finde håndvaske i en række forskellige former for størrelse. Hvis du går efter et minimalistisk look, er det rart for dig med en firkantet håndvask i et stramt design.