Vil du gerne give dine fisk det bedste kvalitetsfoder, så kan du med fordel besøge Koimad.dk. Her finder du Danmarks største udvalg af fiskefoder, fiskepleje og vandbehandling til din fiskedam til favorable priser. Hos Koimad.dk finder du forskellige typer af fiskefoder til Koi karper, stør, guldfisk og andre slags fisk i havedammen. Hvis du er i tvivl om, hvordan dine fisk skal fodres, så kan du kigge i den store guide til fodring, som du finder på hjemmesiden. I sortimentet af fiskefoder til faste lave priser finder du Koimad.dks eget kvalitetsmærke Yamakoshi Economy Selection, som er det billigste fiskefoder til havedamsfisk, som du finder på markedet i Danmark.  

Vælg mellem flere typer af let fordøjeligt basisfoder

Economy Color er komplet basisfoder med Spirulina og Wheatgerm til Koi og andre havedamsfisk. Foderet indeholder let fordøjelige ingredienser som fiskemel og olie og er beriget med Spirulina, som anvendes af japanske opdrættere til at forbedre sundhed, udseende og velvære hos fiskene. Economy Pond er et komplet basisfoder med Wheatgerm til alle havedamsfisk, som er let fordøjeligt, og i varme perioder kan det suppleres med vækstfoder eller andet foder, som kan forbedre farverne på Koi. Du kan med fordel blande Economy Pond med Economy Color og få et godt basisfoder, der har farveopbyggende egenskaber.

Fodermix med unikke egenskaber eller let hovedfoder

Economy Multi Mix er velegnet til Koi karper, guldfisk og andre slags fisk i havedammen. Fodermixet er en blanding af tre komplette fodertyper og indeholder bl.a. unikke ingredienser som astaxanthin, paprika, spirulina og Wheatgerm. Fodermixet er let fordøjeligt og forbedrer indtaget af næringsstoffer hos dine fisk.  Economy Sticks er et let hovedfoder, primært til Guldfisk, men kan også anvendes som opstartsfoder til Koi. Hovedfoderet indeholder Wheatgerm og andre letfordøjelige korntyper. Foderet har et lavt indhold af protein og fedt, som gør det ideelt at bruge tidligt om foråret. Hos Koimad.dk får du altid en god service, hurtig levering, og fragten er gratis, når du handler for over 800 kr.