Har du et mindre firma, vil du højst sandsynligt ikke have mulighed for at hyre en advokat til at hjælpe dig på fuldtid – og nok ikke engang på deltid. Men derfor kan der stadig være mange situationer, hvor det er rart at tale med en advokat, så du kan være sikker på, at alt går til rigtigt til. Det kan derfor være en god ide, at du finder et advokatfirma, som du kan kontakte, når du har brug for, men som du ikke skal betale for at have stående standby. Du betaler dem kun per opgave. 

Ligger din virksomhed i Århus eller i nærheden af byen, er det en god ide for dig, at du vælger et advokatfirma der. Det vil gøre, at du nemt kan komme ind til dem, når du har brug for dem. Der er gode muligheder for både i bil og med offentlig transport at komme ind til Århus centrum. Et godt advokatfirma i Århus er Hindkjær Advokatfirma. De har mange års erfaring med at håndtere sager, der har med større og mindre virksomheder at gøre. De kan derfor være en rigtig god hjælp for dig i din virksomhed. 

Hos Hindkjær Advokatfirma kan du for eksempel få hjælp, hvis du mener, at en leverandør eller en samarbejdspartner ikke har overholdt deres kontrakt. Selvom det står skrevet sort på hvidt, hvilke forpligtelser de har i forhold til kontrakten, kan der stadig opstå uoverensstemmelser, fordi kontrakten trods alt bare er et stykke papir med nogle ord på, og du derfor ikke kan være sikker på, at modparten opfatter kontrakten på den samme måde som dig. I det tilfælde kan det hjælpe dig, at du har din advokat til at hjælpe dig med, hvad du kan forlange af din leverandør eller samarbejdspartner. Din advokat kan også hjælpe dig, hvis der er en anden, der mener, at du ikke har overholdt din kontrakt. 

Et andet tidspunkt, hvor Hindkjær Advokatfirma kan hjælpe dig, er, hvis du har været udsat for økonomisk kriminalitet. Det kan komme til at koste din virksomhed rigtig mange penge og kan være meget svært for dig at rode dig ud af. Det kan derfor være en stor hjælp, at du har en advokat, der har styr på, hvordan du skal gøre i forhold til din virksomhed. Din advokat vil have erfaring fra mange andre sager og vil derfor vide, hvad der kan være en god mulighed for dig at gøre.