Hvis man er pollen allergiker, er foråret og sommeren absolutte pinsler at komme igennem. Disse to årstider, som burde være solrige og ubekymrede ferieperioder, er nemlig smækfyldt med pollen fra den just udsprungne og blomstrende flora overalt i landet. Og for en pollen allergiker er dette ensbetydende med rindende øjne, rød og kløende hud, tilstoppet næse og irriterede slimhinder samt store mængder af antihistamin og allergi medicin, som skal nedsvælges i løbet af sæsonen.

Få den rigtige sommerstemning indendørs med kunstige blomster

Derfor er det så som så med allergikerens motivation for at gå uden for en dør – forståeligt nok. Selv om man går glip af de lange varme dage og lyse sommernætter, er dette en ringe pris at betale for at kunne trække vejret frit. Det er dog lidt ærgerligt at skulle undvære det festfyrværkeri af farver, forårets og sommerens blomsterflor tilbyder. Men det behøver du måske heller ikke. Hvis du ønsker at nyde smukke og farvestrålende blomster af typerne Agapantus, Anturium, Dahlia, Gardenia, Geranium, Hortensia, Impatiens, Kalanchoe, Lavendel, Marguerit, Orkide, Rosenbusk eller Tea mum, fås de helt uden pollen. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det heller ikke helt. Det er endnu bedre.

Kunstige blomster og planter – grønt uden besvær

I gamle dage kunne man på lang afstand se, om en blomst eller en plante var ægte eller kunstig. Moderne kunstige blomster og planter har dog gennemgået en vis udvikling. Med nutidens materialer til rådighed, er det muligt at fremstille kunstige blomster og planter, som fremstår aldeles livagtigt og naturtro. Og en ekstra bonus ved at pynte hjemmet op med kunstige blomster frem for levende er, at du slipper for at vande dem. Uanset om du tager på ferie i tre uger, eller om du bare normalt er et glemsomt gemyt, vil dine kunstige blomster altid stå som nye. Du skal allerhøjest tørre støvet af dem med en klud eller en støvekost i ny og næ.

Samtidig slipper du for irritationsmomenter så som tørre, visne blade, som drysser overalt. Du undgår behændigt den lidt jordslåede lugt, som kan følge med den fugtige spaghnum eller muld i planternes potter. Du slipper for meldug eller snegle angreb, og du har ikke pludselig stuen fyldt med banan fluer eller edderkopper, som har bygget rede i planterne. Og har du kæledyr eller børn, behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt planterne er giftige for dem. Hos KunstigePlanter får du rigtig meget for pengene, når du bestiller kunstige blomster online via webshoppen på kunstigeplanter.dk