En af Danmarks største eksportposter er svinekød, og dansk bacon er intet mindre en verdenskendt. Det skyldes blandt andet, at vi som nation har mange årtiers erfaring med svineopdræt, men også at branchen tager sit hverv seriøst. Danske svin har en helt særlig kvalitet. Den kan du blandt andet få del i hos Hattingagro.dk.

Hattingagro.dk tilbyder service af høj kvalitet, hurtig levering og skarpe tilbud. De står for næsten tre-fjerdedele af det danske marked hvad angår ornesæd, og det er ikke nogen tilfældighed. Genmaterialet i deres varer reproducerer nemlig de egenskaber, svineproducenterne efterspørger. Raske, flotte og store grise.

1.200 svineproducenter køber allerede deres ornesæd hos Hattingagro.dk, og du kan nemt blive en del af flokken.

Professionelt udstyr til produktion og opdræt af slagtesvin

På hattingagro.dk kan du udover ornesæd finde varer i mange kategorier, som har interesse for den moderne svinefarmer, blandt andet:

  • Stald
  • Værksted
  • Beklædning

Således kan du klæde både dig selv, dine medarbejdere og din gård godt på til at blive en velfungerende svinefarm. Det handler blandt andet om at have sikkerhedsudstyr i form af høreværn, hygiejnesæt, førstehjælpsudstyr og forskellige luftfiltre.

Derudover er det vigtigt at have det rette rengøringsudstyr, interiør til garderobe og forrum, samt maskiner, der er up-to-date. Alt dette finder du selvfølgelig også til fordelagtige priser på Hattingagro.dk!

Hvad beklædning angår kan du blive klædt på fra top til tå: Termotøj, vandtæt tøj, fodtøj, undertøj og handsker. Også børnebeklædning til de helt små og besøgstøj kan være en god idé at investere i, hvis der skulle komme små eller store gæster.

Hattingagro.dk specialiserer sig i svin, men sælger også udstyr til opdræt af heste, får, køer, hunde og mange andre dyr. Så tøv ikke med at tage et kig på den veludrustede hjemmeside – der er et godt tilbud at finde for enhver bondeknold!