Fliselægning er hårdt arbejde, hvis man ikke har de rigtige arbejdsredskaber, og derfor kan firmaer, der udfører denne type arbejde, med fordel investere i en vakuumløfter. Med en vakuumløfter kan de ansatte nemt og praktisk udføre fliselægningen uden at blive fysisk overbelastede af det. Forkerte løft kan resultere i, at ansatte bliver sygemeldt, men det kan I som virksomhed undgå ved at investere i den rigtige type løfte-maskiner. Vakuumløfteren bidrager til at gøre arbejdet langt mere effektivt, og den kan nemt betjenes af de ansatte, og dermed bliver arbejdsdagen langt mere produktiv.

Leverandør med stor ekspertise

En vakuumløfter af høj kvalitet kan købet hos ASP Produktudvikling til favorable priser. ASP Produktudvikling har solgt vakuumløftere siden 1994, og produkterne i sortimentet har til formål at gøre fysisk tungt arbejde nemmere og mere fleksibelt for brugerne. ASP Produktudvikling har dermed stor ekspertise på området, som kommer kunderne til gavn. Med ASP Produktudvikling som leverandør får kunderne en professionel vejledning vedrørende produkterne, og kundeservicen er i top. Det er nemt at bestille en vakuumløfter hos ASP Produktudvikling få den hurtigt leveret.

Vakuumløfter i robust design er let at transportere

I sortimentet finder man en vakuumløfter, som let kan monteres på alle typer af gravemaskiner uden brug af værktøj. Vakuumløfteren tilsluttes ganske enkelt hydraliksystemet. Vakuumløfteren har et robust design, og den kan tåle at blive brugt i et hårdt miljø. Den har et oliebehov på 40 l/min., og den har en drejemotor på 400 12V 50W. Vakuumløfteren har en løftekapacitet på 2000 kg, hvilket gør den velegnet til mange løfteopgaver, og man kan tilkøbe sugekopper eller adaptor, som let kan påmonteres. Vakuumløfteren er nem at transportere, og dermed bliver det let at udføre opgaver for mange forskellige kunder. Firmaet, der ønsker at vide mere om en vakuumløfter, eller som ønsker at bestille en vakuumløfter kan let udfylde kontaktformularen hos ASP Produktudvikling og få hurtigt svar.