Er du også typen, som elsker enkelt, lækkert og tidløst modetøj, fremstillet af materialer i holdbar og slidstærk kvalitet og i et design, som kan anvendes til såvel hjemmebrug som på arbejdet og ved casual festlige lejligheder? Så bør du kigge forbi Designfryd.dk – en dansk webshop med speciale i lækkert kvalitetstøj og smarte accessories.

Køb tøj, sko og accessories på Designfryd.dk

Designfryd er baseret i Horsens, og når du handler på den online shop Designfryd.dk, handler du således med en dansk virksomhed. Hvis du har brug for kundeservice i form af råd og vejledning, kan du altid ringe og få en dansk medarbejder i røret – og du er garanteret en sikker handel i webshoppen.

Hos Designfryd.dk finder du bukser, jeans, nederdele, kjoler, shorts, strikvarer (for eksempel sweaters og cardigans), T-shirts, toppe, sweatshirts og bluser fra det anerkendte og velansete brand Basic Apparel, som udmærker sig ved at levere basistøj i høj kvalitet, fremstillet i bløde og behagelige materialer.

Der ud over kan du finde de flotte og funktionelle tasker fra det danske mærke Depeche, som ligeledes er baseret i Horsens. Depeche har siden 2013 designet og fremstillet tasker i læder – alle typer tasker er repræsenteret i Depeche’s sortiment, herunder arbejdstasker, skuldertasker, clutches, rejsetasker, bæltetasker, shoppetasker og weekend tasker. Alle tasker fra Depeche er fremstillet med sans for de smukke og afgørende detaljer og i et stilrent, skandinavisk design.

Du kan også finde sko, støvler, sandaler og andre accessories fra Amust, som er en dansk producent og leverandør af fodtøj i kvalitetsmaterialer og i et design, som passer til den moderne og kvalitetsbevidste kvinde. Sko, støvler og sandaler fra Amust produceres fortrinsvis i Italien og Spanien efter designernes forskrifter, og i den velassorterede kollektion finder du sko til såvel hverdag som fest.

Se det store udvalg af tøj, sko og accessories fra eksklusive danske brands på www.designfryd.dk